Despre noi

PReady4Go Cluj-Napoca are ca activitate principala oferirea de servicii de parcare pe termen lung in locatia situata in apropierea Aeroportului International Avram-Iancu Cluj.

Ready4Go parcare privata, ofera servicii de tip “long term” pentru clientii Aeroportului International Avram-Iancu Cluj. Ready4Go ofera servicii de parcare profesionale, reprezentand solutia ideala pentru autoturismul dumneavoastra.

Parcarea este situata la doar 3 minute de Aeroportul International Avram-Iancu Cluj, este deschisa NON STOP si este monitorizata in permanenta de personal calificat, precum si de camere de supraveghere.

Transferul este GRATUIT la/de la Terminalele Plecari/Sosiri ale Aeroportului International Avram-Iancu Cluj astfel putand beneficia de cele mai bune servicii de parcare langa aeroport. Parcarea reprezinta locul ideal pentru masina dumneavoastra, indiferent daca, calatoriti in vacanta sau in scop de afaceri de pe Aeroportul International Avram-Iancu Cluj.

Parcarea este disponibila 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si ofera servicii excelente inclusiv supraveghere video si paza permanenta.